Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Καλησπέρα,

Το ταξίδι αυτό ήταν πρωτόγνωρο και για μένα. Το άγχος πολύ, αναίτιο ίσως. Το βιβλίο ήταν ολοκληρωμένο, η επιμέλεια όμως έπρεπε να γίνει πάλι από μένα. Βδομάδα στη βδομάδα και θα υπήρξαν λάθη που δεν φιλτράρισα. Μία ίωση κάποια στιγμή με τρομοκράτησε, μην και δεν σταθεί δυνατό να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου.
Τελείωσε και βγαίνω απ’ αυτή εδώ την περιπέτεια,  με λίγη ανακούφιση και μπόλικη νοσταλγία. Σας ευχαριστώ που υπήρξατε συνοδοιπόροι μου. Ήταν μια αίσθηση παράξενη ίσως μυσταγωγική.  Να μοιράζομαι μαζί σας κάτι που ήταν αποκύημα ούτε καν του νου, μα της ψυχής και των αισθήσεων. Κι όλοι εμείς, σα να αιωρούμασταν τους τελευταίους αυτούς μήνες, σε ένα σύμπαν δικό μας μόνο, και χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε να συναντιόμαστε, να ακουμπούν τα ακροδάχτυλα του ενός, αυτά του άλλου.
Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι ανάλογο στο μέλλον. Καθώς δεν έχω καμία ένδειξη για το ποιοι είστε όλοι εσείς οι «μυστηριώδεις» συνταξιδιώτες μου, σας δίνω την ηλεκτρονική μου διεύθυνση και παρακαλώ όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει. Δεσμεύομαι σε περίπτωση που ξεκινήσω κάτι νέο, να ζητήσω και πάλι να με συντροφέψετε. 
Σας ευχαριστώ για το ταξίδι


CORTO MAΛTESE

enamithistorimakathetetarti@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου